Ik heb een titel

11655108_882840508439795_159122603_n

Drie jaar lang heb ik hard gewerkt. Niet alleen gewerkt, maar ook gestudeerd. Ik ging naar school, maakte mijn huiswerk en haalde niet altijd even goede cijfers, waardoor ik een toets of een opdracht moest herkansen.

De drie jaar die ik heb gespendeerd op school hebben zijn werk gedaan. 30 juni ben ik beloond met mijn diploma. Ik mag mijzelf nu een professionele evenementenorganisato/event manager noemen. De officiële titel is eigenlijk  medewerker marketing en communicatie, de opleiding heette medewerker evenementenorganisatie, maar we kregen ook intensieve management lessen, dus ik vind dat ik ook een event manager ben :P. Misschien dat mijn toekomstige werkgever het er niet mee eens is, maar dat boeit niet :P.

En nu?
Nu sta ik ingeschreven voor een hbo opleiding tot pedagogiek, dan word ik een professionele opvoeder. Maar of ik dit wil weet ik nog niet, dus ga ik mij weer uitschrijven, neem ik een tussenjaar. In dit jaar wil ik fulltime werken, mijn rijbewijs halen (als ik event manager wil worden kan ik niet solliciteren zonder rijbewijs), en sparen samen met vriendlief voor de toekomst.

Of ik een voltijd studie zal gaan volgen weet ik niet. Dat het hbo wordt weet ik wel zeker, alleen nog geen idee wat. Ik ben zo druk geweest met examens, dat ik mij niet voldoende heb laten informeren om zeker te zijn van mijn zaak. Ik zal open dagen afgaan en kijken welke studie het nou uiteindelijk wordt.

(en als het dan uiteindelijk tóch pedagogiek wordt, dan ga ik heel hard om mezelf lachen :P)

XOXO

Advertenties

19 gedachtes over “Ik heb een titel

 1. Sabine zegt:

  Gefeliciteerd! Wat een prachtig resultaat na al dat harde werk! Een keuze maken voor een vervolgstudie is ook echt supermoeilijk. Toevallig heb ik zelf na de HAVO ook HBO Pedagogiek gestudeerd (aan InHolland in Amsterdam) en heb er toen ik afgestudeerd was nog een opleiding na gedaan. Het blijft altijd lastig om precies te weten wat je wilt :) Veel geluk in je tussenjaartje in ieder geval! Misschien komt het antwoord voor de toekomst na veel oriënteren wel vanzelf bovendrijven ;)

  Like

  • Lies zegt:

   Ja ik hoop het eigenlijk wel een beetje hahaha! Wat kan je er precies mee doen, pedagogiek, ik weet alleen dat ik een soort professionele opvoeder van word, maar echt duidelijker dan dat werd het niet :P

   Liked by 1 persoon

   • Sabine zegt:

    Ja dat is het lastige van die studie: het is breed dat je al snel niet meer weet wat je ermee moet doen. Bij mij waren er diverse studierichtingen, zo kon je kiezen om opgeleid te worden tot orthopedagoog, psychotherapeut, tot specialist in de kinderopvang (er was bijvoorbeeld een medestudent die als droom had een eigen kinderdagverblijf te openen en dat ook is gelukt) en tot preventiewerker en gezondheidsvoorlichter (dat was mijn richting). (ik heb het wel over 10 jaar geleden trouwens, er zou best wat veranderd kunnen zijn ;) ) Het is een fabeltje dat pedagogiek zich alleen richt op kinderen. Ook kun je met jongeren, volwassenen en zelfs ouderen werken. Of gewoon in het beleid van iets. Heel breed dus… :)

    Liked by 1 persoon

   • Morgaine zegt:

    Jij moet maar eens gaan mailen met Sas van I live for my dreams, ze heeft nu toevallig een stuk staan over haar werk ook ;-)

    Maar van dat rijbewijs ben ik helemaal met je eens, is wel nodig als je in de evenementen blijft zitten :D

    X

    Like

 2. Sammie zegt:

  Jeej, gefeli! Of had ik dat nou wel al gezegd? IIG bij je mams :) Rijbewijs halen, goed plan. Als je die eenmaal hebt en een autotje waar je mee kan karren wil je nooit meer zonder ;)

  Like

 3. Roos zegt:

  Gefeliciteerd. :) Wist het al van je trotse mama, haha. En er is niks mis met een tussenjaar. Je hebt al een diploma, dus even een jaartje ‘niks’ is fijn. Kun je daarna ‘uitgerust’ aan een nieuwe opleiding beginnen. Ik studeer nu ‘al’ 4 jaar, en ben er goed moe van… Maar het heeft een doel, haha. :)

  Like

Praat gezellig mee!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s