Gelezen; Wat spook jij uit? | Sophie Kinsella

Koop dit boek op bol.com!

Op de achterkant
Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Laras oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Mijn mening
Ik vind dit een heerlijk boek. Echt of je shopaholic nou leuk of niet leuk vindt, dit boek is 10 keer leuker! Sadie is in de jaren 20 blijven hangen, eist dat Lara met een onbekende gaat dansen en wil alles naar haar hand zetten. Lara is net uit een relatie, en wil hem terug, maar komt erachter dat je moet uitkijken met wat je wenst. Het is een mooi boek waar het om familie en vriendschap gaat, maar ook humor ontbreekt niet in dit boek. Echt een must read!

Ebook €6,99 || Papieren boek (2e hands) €8,99

XOXO

Advertenties

2 gedachtes over “Gelezen; Wat spook jij uit? | Sophie Kinsella

  1. Morgaine zegt:

    Kijk, dit klinkt inderdaad als een boek naar mijn hart, ik ga eens kijken, ben nog met 2 andere boeken bezig nu ;-) Susan Smit heeft ook alweer een nieuwe, dus ook mijn lijstje groeit langzaam maar gestaag :D

    Like

Praat gezellig mee!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s