Gelezen: Is uw man al af – Esther Verhoef

Is uw man al af?

Uitgelezen 27’10’2014

Op de achterkant:
Ik wil het deze keer eens met u hebben over de ideale man. Hiermee doel ik met name op het type dat onze eierstokken beroert: mannelijk, zelfstandig, zelfverzekerd, een tikje mysterieus, ongrijpbaar en tóch met het hart op de juiste plek ” misschien rijdt hij motor of gaat hij graag kajakken in Noorwegen. In elk geval drinkt hij zijn koffie zwart, heeft hij twee rechterhanden en zit hij gezond en vooral lekker in zijn vel. Heeft u een beeld?

Zulke mannen zijn schaars, inderdaad. En ik weet waarom. Het is onze eigen schuld! Want wat doen we als zon smakelijk mannetjesdier bij ons intrekt ” of wij bij hem? Juist. We slaan meteen aan het sleutelen. We willen hem temmen, verbeteren. Het wordt een Project.

Mijn mening:
Dit is een bundel van Columns uit verschillende bladen (o.a de Margriet), waar Esther haar dagelijkse leven op een humoristische manier beschrijft. Zo heeft ze het over de Nederlandse stamppot, die ze wil maken voor haar Franse vrienden, en over haar kroost, die ook regelmatig genoemd worden. Het boek heeft me een flink aantal keer de slappe lach laten krijgen, en ik vind dit dan ook een heerlijk boek voor tussendoor, of voor als je even wat luchtigs wil lezen. Veel pagina’ s heeft dit boek niet, het zijn er 80, maar vooralsnog heel veel plezier gehad met het lezen er van! Ik raad hem zeker aan!

XOXO

Advertenties

3 gedachtes over “Gelezen: Is uw man al af – Esther Verhoef

Praat gezellig mee!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s