Poezenkinders: Tijger

2014-10-16 22.40.06Zeg vandaag hallo tegen Tijger, onze andere poezenkind. Deze lieve kat heeft toen hij net was aan komen lopen bij vriendlief een kabel doorgebeten waar zo’n 200 volt op stond. Sindsdien is hij gepensioneerd van zijn kabel eet praktijken, maar soms wil hij deze bezigheid nog graag doen, wat hem meestal een corrigerende tik of schopje oplevert. Vind ie niet zo leuk (maarja ik wil mijn opladers graag heel houden).

2014-10-16 22.40.37

Tijger komt niet zo veel om liefde vragen en is een ras echte buiten kat. Geef hem een volle etensbak en hij is tevreden. Wel mauwt hij als een klein schattig poesje (ik zal het een keer opnemen, is echt hilárisch je zou niet denken dat het een stoer vechtersbaasje is), maar als hij op mijn schoot komt liggen en ik controleer hem op teken, en ik denk dat ik er eentje voel, komt vriendlief eraan en stelt hij me meestal gerust ‘nee is weer een wondje’ (en heeft zijn territorium bewaakt) Als je goed naar zijn oortjes kijkt heeft hij er verschillende ‘hapjes’ inzitten wat zijn karakter ook wel weer geeft, een kat van de straat, en echt vechtersbaasje.

Soms verrast hij ons wel, door opeens flink spinnend bij ons te gaan liggen (voornamelijk in de weg) en dan heel lief aangehaald willen worden. Ook heeft hij zich toen zij nog klein was ontfermt over Luna, hij was haar papa, en ze zijn samen verder op gegroeid, wat altijd leuk is om te zien. Vaak stoeien ze samen en toen ze beide nog iets jonger waren, sliepen ze vaak bij elkaar. Tijger maakt ook deuren open (en Luna heeft geprobeerd om dit na te doen, helaas, niet gelukt!), en drinkt graag water (vers uit de kraan) ligt graag in de gootsteen in de badkamer (stel je voor, je komt binnen, tijger ligt daar en staat op, begint te mauwen en stopt gewoon niet tot je de kraan voor hem open draait!)

Oh, en hij lust geen vis!

2014-10-16 22.40.30

XOXO

Advertenties

6 gedachtes over “Poezenkinders: Tijger

 1. Wanda zegt:

  Leuk beestje om te zien! Wij hebben ook een kat, Clooney, maar zij is een echte huiskat en hoewel ze soms heel aanhankelijk kan zijn, gaat ze toch wel erg graag haar eigen gang…

  Like

 2. Maaike zegt:

  Hahaha hij lust geen vis? :p komisch
  Oh echt wat is dat met kabels? Hier ook zoeen! Gelukkig komt het nu ze wat ouder is niet meer zo veel voor. Maar vooral de kleine kabels van opladers laten we nog altijd niet meer rondslingeren.

  Like

Praat gezellig mee!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s